Smart Home Creation

Paul op 't Roodt

Houtmolen 9

6031CP Nederweert

Tel: +31 (0)6 53874010

Mail: info@smarthomecreation.nl

Kamer van Koophandel: 70557926

btw-nummer: NL1547.308.16.B02

 

In 2016 zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe woning. Het moest een levensloop bestendige woning worden voorzien van alle gemakken. In onze vorige woning hadden we ook al wat slimmigheidjes bedacht om het leven wat comfortabeler en veiliger te maken.

 

Tijdens de besprekingen met aannemers en installateurs kwamen wij er achter dat aannemers en installateurs niet echt actief bezig zijn met zaken zoals het koppelen van systemen binnen woningen, het voorzien van de woning van slimme gemakken en extra veiligheid. Nee, de meeste installateurs houden het nog bij de relatieve standaarden in de woningbouw. Smart homes en de creatie daarvan hebben nog geen focus.

 

Daarop ben ik zelf gaan onderzoeken welke mogelijkheden en systemen er zijn. Als je op internet gaat zoeken op domotica of smart home kom je de meest veelzijdige websites en producten tegen.

Wij zijn verder gaan zoeken en oriënteren en kwamen uit bij het merk Fibaro. Dit is wellicht het meest veelzijdige en betaalbare merk op smart home gebied.

 

Na vele gesprekken met installateurs en gebruikers van een Fibaro systeem en het uitpluizen van websites en blogs is het idee ontstaan om zelf de Fibaro trainingen voor installateurs te gaan volgen en onze eigen onderneming op te starten als installateur van slimme huisoplossingen als Fibaro en Homey.